Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 10 d’agost del 2009

Novetat :: El secret de la germandat

El secret de la germandat
Mireia Vancells
Editorial Virtual Bubok
Estiu 2009
Novel·la Històrica

:: Entrevista Mireia Vancells
:: ©lub de lectura

:: Retalls radiofònics 80 grams

SINOPSI: El Secret de la Germandat narra dues històries, en una trama que transcorre entre les comarques del Maresme, el Barcelonès i el Vallès, a cavall entre els segles XVIII i XIX. De primer coneixem en Ferran Orcau, un nen que viu acollit en un convent cartoixà des que els monjos el troben abandonat davant la porta, acabat de néixer. Dins el convent, en Ferran porta una vida molt especial envoltat de frares blancs, on el principal escull per a la seva formació és el vot de silenci dels habitants de la cartoixa i la consegüent prohibició de parlar. Un cop som immersos en la vida del petit Ferran, ens topem amb l'altra història: durant l'ocupació napoleònica de Barcelona, en Simó Sirvent, un jove de bona família que pateix un greu trastorn mental, acaba de tenir una crisi. Totes dues històries s'aniran desenvolupant de manera alternativa, desvetllant-se de mica en mica la seva relació, entre secrets, misteris i enigmes, enmig d’una atmosfera impregnada de creixent perill.

:: ©lub de lectura
:: Trailer de presentació de la novel·la
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

12 comentaris:

  1. Pren nota, Laura. Es dels que m'agraden.
    una abraçada.

    ResponElimina
  2. A mi també em vé de gust llegir-la, Laura! Miraré de comprar-la.

    ResponElimina
  3. Jo ja l'he acabada, i la recomano molt i molt!

    De vegades trobem petites joies com aquesta, val la pena remenar una mica i no llegir només el que tothom "ha de" llegir..

    Perfecta per qui li agradi la novel·la històrica, convents, passadisos i algún secret, no puc dir mes...

    ResponElimina
  4. Una novel.la que va molt bé per a refrescar els xafogosos dies d'estiu i segurament les avorrides tardes d'hivern. Un text que quan t'arriba a les mans ja no el pots deixar. Intrigues, passions i sentiments entrellaçats ens uns paisatges coneguts que, en certa manera, ens fan sentir espectadors més propers d'aquesta original trama.
    Un bon inici per aquesta novella escriptora.

    ResponElimina
  5. Un descobriment interessant, de les novel.les que enganxen.
    Ja espero una nova obra de la Mireia V.
    Us la recomano molt!

    ResponElimina
  6. M'ha agradat molt, té ritme, una història i uns personatges ben construïts. Espero poder llegir més llibres d'aquesta autora

    ResponElimina
  7. És un llibre distret, ràpid de llegir, i que ens situa a llocs molt coneguts des d'un punt de vista interessant.

    ResponElimina
  8. He gaudit molt d'aquest llibre a l'estil "Ken Follet".
    No puc esperar al següent llibre. Felicitats Mireia!
    Wilfred Wewer

    ResponElimina
  9. Un llibre molt recomanable. T'enganxa des del primer moment, és fàcil de llegir i amè. A mi m'agradat moltíssim. Espero i desitjo poder seguir gaudint d'obres com aquestes.

    ResponElimina
  10. Molt recomanable el Secret de la Germandat. Dues trames apassionants. Enganxa des del primer moment. Molta sort Mireia ;-)

    ResponElimina
  11. La veritat és que volia fer un comentari mentre llegia el llibre i un altre un cop acabat però m'he enganxat i nomes he pogut fer el de després. Felicito a l'autora que per ser el seu primer llibre te una maduresa extraordinària. Visc a Barcelona i aniré a visitar la cartoixa de ben segur. Enhorabona, Mireia Vancells.

    ResponElimina
  12. EXCEL.LENT!
    Et trasllades a la història només obrir la pàgina per on ho has deixat l'última vegada.
    Les dues històries t'enganxen i fan que pensis en el llibre quan no pots estar llegint.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails