Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 2 de novembre del 2011

80grams celebra 3 anys de literatura catalana

80grams celebra aquesta setmana el seu tercer aniversari. Ja són tres anys compartint amb vosaltres tot el que es mou al món editorial català, i la literatura feta en la nostra llengua.

Moltes felicitats 80grams,
i moltes gràcies!


Des de la seva creació 80grams ha anat creixent mica en mica i ho ha fet gràcies als blocaires que dia a dia ens visiteu i compartiu amb nosaltres la passió per la literatura catalana. Algunes de les novetats més destacades d'aquests tres anys de vida ha estat el programa de ràdio que fem cada dilluns a Ràdio Ciutat de Badalona i la introducció del bloc al Facebook, on ja tenim 159 seguidors, i al Twitter, amb 77 seguidors.

Esperem que us continueu animant a participar i a deixar els vostres comentaris a bloc i a les xarxes socials.  Nosaltres us prometem que seguirem treballant amb la mateixa ilusió del primer dia, aquesta setmana ja fa tres anys!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

10 comentaris:

  1. L'enhorabona i a continuar amb la tasca!
    Salut i poesia

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats a tots plegats, per poder seguir gaudint de la nostra llengua i defensar-la allà on calgui. Com deia aquell..."la feina ben feta no té fronteres". Felicitats Laura.

    ResponElimina
  3. Tres anys són un munt! Moltes felicitats i a continuar!

    ResponElimina
  4. Moltes Felicitats!! Moltes gràcies per la vostre tasca, tan útil i interessant per tants.

    Per molts anys.

    ResponElimina
  5. Desde la comarca de l'Anoia i més concretament, de de Vilanova del Camí, on dia a dia, i setmana rere setmana posem en circulació via ràdio i internet, el "VOLS LLEGIR?", volem felicitar-vos pel l'excel.lent treball que realitzeu. Ja no parlem d de competència, que sempre ha de ser sana, sinó que crec que ens uneix un mateix objectiu: difusió de la lectura. Un cop més, felicitats per aquests TRES ANYS! Salutacions, Josep Maria Solé.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails