Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

diumenge, 3 de gener del 2010

Notícia :: Els millors del 2009 a 80grams








Els més votats del 2009 a 80 grams...

Potser perquè érem nens, El primer assalt, Olor de Colònia, El secret de la Germandat i Petons de diumenge han estat els llibres més votats del 2009 a 80grams per aquest ordre. Durant el 2009 us hem proposat tres rànquings amb 5 de les novetats més recents cadascún i hem recollit més de 150 vots.
Hem tancat any a 80grams i és hora de fer balanç dels llibres més votats al bloc. Aquest 2009 el llibre més ben valorat pels votants ha estat indiscutiblement la novel·la de Ricard Biel Potser perquè érem nens, el llibre que més vots a rebut de tots els rànquings amb diferència. En total ha rebut 23 vots, molt per sobre dels dos llibres que comparteixen la segona posició El primer assalt de Lluïsa Forrellad i Olor de colònia de Sílvia Alcàntara amb 13 vots. La tercera posició d'aquest rànquing global 2009 també és compartit per Petons de diumenge de Sílvia Soler i El secret de la Germandat de Mireia Vancells amb 10 vots. En la quarta posició trobem el recull de relats d'Albert Sánchez Pinyol Tretze Tristos Tràngols i Quiet de Màrius Serra amb 10 vots cadascun. El col·leccionista de fades de Josep Ballester i Plantem Cara de Joan Solà aconsegueixen el cinqué lloc amb 6 vots. El sisè lloc d'aquest rànquing el comparteixen tres llibres amb 5 vots cadascun: El nas de mussolini de Lluís Anton Baulenes, La venjança del bandoler de Martí Gironell i L'inici del capvespre de Júlia Costa. I en setena i última posició L'any del senyor d'Eloi Vila, Isola Bella d'Anna Crusafont i La solitud de Patrícia de Carles Quílez amb 2 vots cadascun.

Aquestes són les valoracions d'algunes de les novetats més destacades del 2009. Animeu-vos a llegir-les si encara no ho heu fet. I recordeu que ja teniu el Rànquing d'hivern de 80grams amb noves novetats perquè les pogueu votar. Gràcies per la vostra col·laboració. Bon any 2010 i Bons Llibres!!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

Related Posts with Thumbnails