Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 27 de novembre del 2013

Novetat :: Un traficant d'idees a la frontera de l'art

Un traficant d'idees a les fronteres de l'art
Vicenç Altaió
Comanegra
Novembre 2013
Assaig

SINOPSI: Un llibre agitador, incontinent, que ens selecciona d'un panorama confús la seva crònica i les seves apostes. L'art com a sistema obert: una irresistible tentació de traspassar les seves fronteres, de buscar tot el que hi ha d'artístic en les propostes sorgides de tots es racons, com l'arquitectura, el cinema, el periodisme, l'investigació científica i també la identitària, la música, la fotografia, internet, els mitjans digitals, la política i molt més... Pocs s'escapen de l'escrutini de Vicenç Altaió, el traficant d'idees, l'agitador sempre inquiet i necessariament incontinent, que desde la seva posició central a l'esfera ho veu tot, ho selecciona i ens ho serveix amanit. Un traficant d'idees a les fronteres de l'art, pren el pols a la creació cultural i artística contemporània al nostre país i dóna el testimoni potencial que tenim en aquest camp. De fet, ens ajuda a entendre's millor a nosaltres mateixos, com a hereus i al mateix temps agents i tranformadors de la cultural aquí explicada. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails