Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 9 de juliol de 2012

Notícia :: Premis en memòria del poeta Salvador Iborra

Avui faria un anys el poeta valencià Salvador Iborra que va morir el setembre de l'any passat a Barcelona.Per recordar la seva figura i la seva obra els seus amics i companys han organitzat el Primer Premi de Poesia en Línia Salvador Iborra que precisament avui ha fet públit el seu veredicte. La guanyador ha estat Joanaina Font.

Avui s'ha fet public el nom de l'obra guanyadora del primer Premi de Poesia en Línia Salvador Iborra 'Cau Febrer' de Joanaina Font. El segon premi ha estat per 'Agape' de Xavier Semillas. S'hi han presentat més d'una seixantena de poemes. Aquest premi de poesia és un homenatge a Salvador Iborra, el poeta valencià mort al setmebre passat a Barcelona. L'entrega dels premis es farà el proper 14 de juliol a l'Ateneu Layret de Barcelona on Salvador Iborra va presentar el seu darrer llibre, 'Els cossos oblidats', en un acte que serà un nou homenatge al poeta. 

La guanyadora del I Premi de Poesia en Línia Salvador Iborra, Joanaina Font, ha estat convidada a recitar a Lisboa en el decurs dels actes de l'11 de setembre que organitza Catalunyapresenta, la 124 comunitat catalana a l'exterior. El poema guanyador i algun altre de l'autora seran traduïts al portuguès i ella els llegirà en el marc de la diada catalana per tal de fer més visible la poesia catalana a l'exterior.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts with Thumbnails