Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 5 de juliol del 2012

Notícia :: La Setmana del Llibre en català torna al centre de Barcelona

La Setmana del Llibre en Català es tornarà a celebrar aquest any al centre de Barcelona, després d'ubicar-se durant dos anys al Parc de la Ciutadella. La cita serà del 7 al 16 de setembre a l'Avinguda de la Catedral. 

La Setmana del Llibre en català canvia d'escenari i torna al centre de Barcelona. Aquesta és la principal novetat de la cita del llibre en català que tindrà lloc del 7a al 16 de setembre. En total hi haurà 27 casetes repartides per tota l'Avinguda de la Catedral de Barcelona i tres escenaris, una zona infantil i la col·laboració amb el col·legi d'Arquitectes de Catalunya, que acollirà diversos actes.Entre les absències més destacades en l'edició d'enguany hi ha la de l'Associació d'Editors del País Valencià i l'editorial Bromera. 
La Setmana del Llibre en Català va rebre l'any passat la visita d'unes 70.000 persones que van comprar al voltant de 9.000 llibres. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails