Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 8 de març del 2012

Novetat :: Dur de pair

Dur de pair
Salvador Balcells
Meteora
Març de 2012
Novel·la Negra

De la mà de Salvador Balcells arriba 'Dur de pair', el tercer volum de la sèrie negra del sotsinspector Espinosa. Els lectors que no coneguin encara aquest personatge, un sotsinspector dels Mossos, valencià, exguàrdia civil, casat amb una tortosina que és tot caràcter i amb dues filles pròximes a l'independentisme i a les ideologies antisistema, que provin a llegir-lo i no podran treure-se'l del cap.

SINOPSI: Laia, la filla de disset anys d'un important empresari tarragoní, desapareix davant la desesperació de la seva mare i la inexplicable fredor del pare. El sotsinspector Emili Espinosa veu que l'assumpte és delicat, ja que els seus superiors insisteixen més en la discreció que en la resolució d'un cas que s'intueix dramàtic.
D'altra banda, una perillosa banda de narcotraficants és detectada per la caporal Pilar Surroca, que, a més de reivindicar-se com a dona, malda per aconseguir un lloc que s'adigui amb la seva formació i amb la seva habitilitat com a policia.  Núvols negres s'acosten, però a la comissaria dels Mossos i, alhora, a la vida personal d'Emili Espinosa, Núvols que poden descarregar de valent.  

:: Altres títols de la saga del sotsinspector Emili Espinosa: La taca negra, El vi fa sang
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 comentaris:

  1. Narcotraficants a la costa, un segrest i inspectores que es volen afermar... Res de nou a l'oest.
    Gairebé cada dia veig serials amb aquestes trames: "Sin rastro", "Ley y orden", etc.; americans i alemanys: Hamburg 112 i Wolf, que també hi tenen traça. Ah, i la inspectora Julie Lescaut, francesa, enèrgica ella, a qui li escriuen trames força complicades.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails