Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 30 de desembre de 2011

Notícia :: Jo confesso guanya el rànquing de tardor de 80grams

Jo confesso de Jaume Cabré, és una de les novel·les de l'any. Èxit de vendes i crítica i ara també guanyadora del rànquing de tardor de 80grams amb el 40 per cent dels vots. El segon lloc ha estat per El secret del Cap de Creus amb el 23 per cent dels vots. De nou el rànquing de 80grams proposava 5 novel·les de literatura catalana editades en els darrers mesos i ha recollit una trentena de vots. 

®anquing de tardor de 80grams 

Segurament costarà molt trobar una altre novel·la en català que li pugui fer ombra en vendes i reconeixement. Jo confesso de Jaume Cabré s'endú el primer lloc del rànquing de tardor del bloc amb 12 vots dels 30 totals. En seong lloc i a una distancia moderada i trobem la novel·la històrica El tresor del Cap de Creus de Sergi Palol, que ha recollit 7 vots. En tercer lloc, per només un vot de diferència trobem les poesies de Perejaume Pagèsiques amb 6 vots. El tercer lloc amb 3 vots trobem el recull de relats de Iolanda Batallé El límit exacte dels nostres cossos, i en l'últim lloc la darrera novel·la d'Isidre Grau Els amants volàtils amb 2 vots. 

:: Gràcies a tots per participar i animeu-vos a llegir tots els llibres del ®ànquing si encara no ho heu fet. I recordeu que ben aviat començarà el Rànquing d'hivern, amb noves propostes!!! 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts with Thumbnails