Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 27 de setembre de 2011

Notícia :: TV3 estrena avui el seu nou programa de llibres, Via Llibre

'Via Llibre', el nou programa de llibres de la cadena autonòmica, s'estrena aquest vespre a les 21.45 al Canal 33. Els seus principals objectius són acostar la literatura al gran públic i fer sentir la veu dels lectors del carrer. Aquest programa arriba després de la supressió a finals de la temporada passada de l'anterior aposta literària de la cadena, 'L'hora del lector' d'Emilio Manzano. 

'Via Llibre' arriba aquest vespre el canal 33 per agafar el relleu de 'L'hora del lector' en l'aposta literària de la cadena catalana. I ho fa amb un format completament diferent, apostant per tota classe de llibres de tots els gèneres, un ritme fragmentat i àgil i amb la participació dels lectors del carrer que donaran les seves opinions. El programa està dirigit per Jaume Cleries i compta amb col·laboradors com Màrius Serra, Oriol Izquierdo o  Vicenç Partal. En el programa es parlarà de narrativa, d'assaig, de poesia, de teatre, de literatura infantil i juvenil, però també de llibres d'autoajuda, amb una voluntat d'acostar-se a tots els gèneres i a totes les temàtiques. La Literatura 2.0 també hi tindrà un paper fonamental i el mateix programa tindrà una gran presència a les xarxes socials. En defintiva neix un programa per acostar els llibres al gran públic. 'Via Llibre' obra aquest vespre amb un especial sobre la figura de Josep Maria de Segarra. 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts with Thumbnails