Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 23 de setembre del 2011

Notícia :: Espinàs i Teixidor a les Experiències culturals del Castell de Peralada

Emili Teixidor i Josep Maria Espinàs són dos dels escollits per participar en el cicle d'Experiències culturals que se celebren durant tot el curs al Castell de Peralada. Espinàs parlarà de literatura i premsa i Teixidor de literatura i cinema, aprofitant el recent èxit de la pel·lícula 'Pa negre'. 

Dissabte 8 d'octubre s'obrirà un altre curs de les Experiències culturals del castell de Peralada. I es farà amb una jornada titulada Retrats de paraules, en què Josep Maria Espinàs i Víctor Amela parlaran sobre els retrats en la literatura i la premsa, respectivament. En total seran sis jornades monogràfiques que, fins al maig vinent, combinaran conferències amb tastos de vins, visites guiades a les col·leccions del museu del castell de Peralada i al seu parc. La inscripció a cada jornada costa 50 euros i el dinar optatiu al mirador del castell, 35 euros. 
L'escriptor Emili Teixidor oferirà també una jornada de Cinema i literatura, un matrimoni inestable, que tindrà lloc el 10 de març i en la qual Javier Espada, director del Centro Buñuel de Calanda, també parlarà sobre les adaptacions de novel·les que va fer el cineasta aragonès.
El cicle d'Experiències culturals oferirà quatres xerrades més: una sobre l'art que s'amaga darrera de les taules, una sobre el jocs d'aposta, sobre la vida a la Costa Brava i una última sobre el parc del Castell de Peralada.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails