Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 23 de setembre del 2011

Notícia :: El festival Tocats de lletra torna a Manresa per omplir els carrers de literatura

Un any més arriba a Manresa el festival Tocats de Lletra. Del 30 de setembre al 29 d'octubre, la capital del Bages s'omplirà de literatura en un certàmen que enguany està dedicat a la literatura irònica. 

El festival literari Tocats de Lletra omplirà durant tot el mes d’octubre de literatura, cultura i llibres la ciutat de Manresa. Organitzat per l’Ajuntament de Manresa i el Gremi de Llibreters de Catalunya, i amb suport d’un nombre important d’entitats culturals, escriptors i representants del món cultural de Manresa, la cinquena edició del cicle es dedica a la literatura irònica i comptarà amb la participació de noms destacats de l’escena catalana, com Lluís Marco, Montserrat Carulla, Anna Barrachina, Ferran Rañé, Mar Ulldemolins i Vicky Peña, i també d’escriptors i poetes com Jaume Cabré, Joan Lluís Lluís, Matthew Tree, Empar Moliner, Joan Margarit, Enric Casasses i Pere Rovira. El cicle inclou més de 40 propostes en una trentena d’espais de la ciutat: recitals poètics, projeccions de pel·lícules, exposicions, actuacions musicals, activitats infantils, etc.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails