Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 27 de juny del 2011

Notícia :: L'últim dia abans de demà guanya el rànquing de primavera de 80grams

La darrera novel·la d'Eduard Màrquez, L'últim dia abans de demà, ha guanyat el rànquing de primavera de 80grams amb el 33 per cent dels vots, seguida de molt aprop del recull poètic Gats al parc d'Alba Dedeu que ha recollit el 29 per cent dels vots. De nou el rànquing de 80grams proposava 5 novel·les de literatura catalana editades en els darrers mesos i ha recollit una trentena de vots. 

®anquing de primavera  de 80grams 

L'últim dia abans de demà ja es postula com una de les novel·les de l'any. El reconeixement dels lectors i la crítica se suma ara a la dels blocaires que han decidit que sigui la millor novel·la d'aquesta primavera segons els rànquing de 80grams amb 9 vots. Però la distància ha estat molt curta amb la segona proposta més votada, el recull de relats Gats al parc d'Alba Dedéu, guanyadora del Premi Mercè Rodoreda de contes 2010 que recollit 9 vots. A més distància es troben les següent novel·les. En tercer lloc del rànquing trobem l'últim llibre de Carme Riera Natura quasi morta que s'ha endut 5 vots en total, el 18 per cent. En quart lloc ha quedat L'olor del mal de Lluïsa Forrellad que ha recollit 3 vots. I en l'últim lloc del rànquing amb dos vots trobem La casa cantonera de Sílvia Alcantara.

:: Gràcies a tots per participar i animeu-vos a llegir tots els llibres del ®ànquing si encara no ho heu fet. I recordeu que ben aviat començarà el Rànquing d'estiu, amb noves propostes!!!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

Related Posts with Thumbnails