Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 27 de gener del 2011

Novetat :: Bromera celebra els seus 25 anys amb la reedició de L'últim Roder

La reedició de 'L'últim roder', de Josep Franco, enceta els actes de celebració de la principal editorial en català del País Valencià que aquest any celebra 25 anys d'història. Aquest va ser el primer llibre publicat per l'editorial.

'L'últim roder' va ser el primer llibre que va publicar l'editorial Bromera el 1986 quan es va crear, una novel·la juvenil que s'ha convertit en un best seller amb més de 32 edicions i 70.000 exemplars venuts. En aquests vint i cinc anys l'editorial no ha parat de treballar i s'ha convertit en la primera de València i una de les més importants del país. Les xifres parlen per si soles: quaranta col·leccions, uns 1.200 títols publicats i 6.500.000 exemplars venuts. A més, ha establert els Premis Ciutat d'Alzira, ha constituït la Fundació Bromera pel Foment de la Lectura, sobretot entre els més joves, edita dues publicacions (L'Illa i TXT) i és pionera a la xarxa i en el llibre digital. Bromera és un dels tres peus d'Edi.cat, la primera plataforma de creació i de comercialització de llibres electrònics en català.
Bromera no ha avançat el programa dels vint-i-cinc anys, amb la idea de donar la màxima importància a la presentació de la reedició del primer títol del seu catàleg, 'L'últim roder'.

SINOPSI: A L'últim roder trobareu dosificats harmònicament: un subsòl historicosocial sobre el qual es basteix la ficció, uns ingredients aventurers ben administrats, un marc geogràfic de perfils coneguts i descoberts alhora, un cert regust d'altres camins literaris i culturals...Tot això, si us semblen massa vies per a un sol viatge, enfileu la que més us abellesca; la resta serà un goig més.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails