Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 26 de gener del 2011

Noticia: Ester Pujol i Patrizia Campana dirigiran Edicions 62

Ester Pujol i Patrizia Campana substituiran a partir d'ara a Fèlix Riera a a la direcció d'Edicions 62 després que es confirmés que Riera marxava per dirigirl'Insitut Català d'Industries Culturals. El directora general d'Edicions 62  Xavier Mallafré ha confiat en el seu equip per afrontar la nova etapa de l'editorial. 

Ester Pujol. llicenciada en història, va entrar a l'editoral Columna el 1994, de la que va assumir la direcció editorial el 2006 quan es va constituïr el Grup 62. El seu èxit editorial més sonat ha estat l'edició en català de la trilogia 'Millenium' de Stieg Larsson. Mallafrè l'ha triada per substituir Riera perquè, de tots els editors del grup, era qui portava el segell més gran i amb un catàleg més diversificat.
Patrizia Campana  va entrar al Grup 62 per estructurar l'àrea de literatura infantil i juvenil del grup i crear el segell Estrella Polar, que unifica els títols d'aquesta categoria. Es va iniciar en el món editorial l'any 2000 a Destino, quan el segell ja era propietat del grup Planeta.
Font: Vilaweb
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 comentaris:

  1. Edicions 62 sempre són referents en tot. Aquesta volta pareix ser que continuaran sent així.

    ResponElimina
  2. Doncs espero que no canvïin la política editorial.
    Fins ara anàvem bé.

    salut i peles

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails