Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 28 de gener del 2010

Novetats :: El mossos ja tenen el seu propi Club de Lectura

Els mossos d’esquadra han posat en marxa el seu propi Club de Lectura de Novel·la Negra. La relació del Mossos i la novel·la negra va començar fa un temps amb la creació del Premi Crims de Tinta, que convoca cada any l'editorial La Magrana.

TERESA: El club de lectura el coordina el llibreter i comissari de la Setmana BCNegra de Barcelona, Paco Camarassa, amb l'objectiu que els agents intercanviïn experiències i impressions sobre històries vinculades al món policial. La iniciatives al mes d'octubre passat i fa un reunió al mes de dues hores sempre en dijous- i amb una durada màxima de dues hores. El coordinador prepara per als participants una fitxa elaborada amb informació sobre l'autor que tractarà, breus comentaris de l'obra en estudi i cites a pel·lícules de cinema o televisió relacionades amb l'escriptor. Tot això abans de la trobada. Les lectures propostes presenten un viatge per diferents països i èpoques, de finals del segle XX i principis del XXI, i prenen com a referència diferents societats des del punt de vista dels seus autors que fixen l'objectiu en policies, detectius, periodistes i delinqüents. Els mossos ja han pogut parlar amb alguns dels autors que han treballat.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails