Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dissabte, 3 d’octubre del 2009

Notícia :: La segona edició dels Premis Blocs 2009 destaca per la qualitat dels blocs inscrits

La segona edició dels Premis Blocs Catalunya que organitza Stic.Cat, es va celebrar ahir el vespre a Vic. Entre els guanyadors hi va haver Jesús Maria Tibau amb Tens un racó dalt del món en la categoria de Literatura (Premi Lletra), Marc Serena amb La volta dels 25 a la categoria de blocs personals i Dani Cortijo amb Altres Barcelones a la categoria de cultura.
Per segon any consecutiu Stic.cat premiava ahir els millors blocs escrits en català en una cerimonia que es va celebrar el vespre a Vic, i que va congregar nombroses personalitats culturals i polítiques com el president del Parlament Ernest Benach. La cerimonia, que va durar una hora i mitja, va guardonar 10 blocs, un per cadascuna de les 8 categories, més dos premis especials (Consulteu tots els premiats). Entre els premiats hi va haver el bloc del diputat Raül Romeva Construïnt sinergies en la categoria de blocs polítics, el bloc Educació emocional, una filosofia de vida en la categoria de blocs educatius i el bloc de la iniciativa solidària Somriures de Bombay en una de les categories especials.
80grams va quedar finalista en la categoria de Cultura. Moltes gràcies a tots per votar-nos!!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 comentaris:

  1. Tot un premi haver arribat finalista.
    Moltes felicitats!!!

    Aquest bloc bé s'ho mereix. Em suposo que també estaves ahir, segurament ens varem veure. El que té no conèixer les cares que hi ha darrera.
    Segueix endavant amb aquest bloc i la qualitat dels teus escrits.

    ResponElimina
  2. Tot plegat una estupidesa de premi. On s'és vist que puguis emetre vots diaris des de diferents adreces? No tinc res contra en Tibau, em cau força bé, però tot aquest muntatge no deixa de ser un altre símptoma de la baixesa de sostre en la que ens movem.

    ResponElimina
  3. -assumpta-, jo vaig conèixer la Laura! (hola, Laura :) Estava parlant amb algú i, bé, aquestes coses que passen: una quants blocàires, algú fa les presentacions... i ens vem saludar.
    Jo no coneixia el "Per als qui llegir no és pesat"... però ja porto dos comentaris, hehe.
    Ens llegim!

    PS: Allau, la qüestió aquesta que menciones, de les votacions diàries, és realment una bestiesa. Suposo que l'any que ve suprimiran aquest sistema i ho faran de manera més lògica, amb un sol vot per persona.

    ResponElimina
  4. Felicitats, Laura! Em va agradar parlar amb tu! Certament, un vot per persona sembla més raonable...

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails