Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

diumenge, 4 d’octubre del 2009

Notícia :: Àlex Rovira i Francesc Miralles Premi de Novel·la Ciudad de Torrevieja 2009

Àlex Rovira i Francesc Miralles es van endur divendres el Premi de Novel·la Ciudad de Torrevieja 2009 pel llibre conjunt La última respuesta, un trhiller filosòfic sobre Einstein. El finalista del guardó va ser Andrés Pascual amb El compositor de tormentas. Enguany s'han presentat al premi 440 novel·les.

La última respuesta aborda la qualitat de l'existència, la condició de les emocions i el creixement íntim, tot plegat embolicat amb un trhiller trepidant en el que descobrirem moltes coses sobre la figura d'Einstein. Aquests són alguns dels trets que van decantar el jurat del Premi de Novel·la Ciudad de Torrevieja 2009 a guardonar la novel·la conjunta d'Àlex Rovira i Francesc Miralles, un duet que fins ara els ha dut molta sort. El premi Ciudad de Torrevieja el convoca l'editorial Plaza y Janés i està dotat amb 360.000 euros. El jurat d'enguany ha destacat de La última respuesta que el llibre ens proposa algunes idees per canalitzar positivament les energies més secretes i profundes que guardem a l'interior. L'escriptor Andrés Pascual, gran viatger, va quedar finalista amb El compositor de Tormentas, una novel·la que transcòrrer al Palau de Versalles. El segon lloc està dotat amb 125.000 euros.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails