Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 20 de maig de 2009

Gustau Nerín

Gustau Nerín

Barcelona 1968, 
Va estudiar Antropologia a la Universitat de Barcelona. El 1990, quan encara era a la facultat, va començar a viatjar a la Guinea Equatorial, i des d’aleshores s’ha especialitzat en la història d’aquest país. En els darrers vint anys ha passat llargues temporades a la ciutat guineana de Bata, on viu actualment. Ha treballat com a professor a la Universitat de la Guinea Equatorial, al Centre Associat de la UNED de Bata i al Centre Cultural Espanyol de Bata. A més a més, per a les seves recerques ha visitat diversos països africans: el Senegal, la Guinea Bissau, el Gabon, el Camerun, São Tomé i Príncipe, Congo Brazzaville, el Ní-ger... Ha realitzat nombroses missions com a consultor, per controlar projectes de coo-peració. Ha publicat diversos llibres de temàtica africana: Un guàrdia civil a la selva, L’antropòleg a l’olla, Guinea Equatorial, història en blanc i negre, El imperio que nunca existió, La guerra que vino de África, La última selva de España.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails