Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 12 de març del 2009

Novetat :: A peu per Murcia de Josep M. Espinàs

A peu per Murcia
Josep M. Espinàs
Edicions La Campana
Febrer de 2009

:: Entrevista 80grams


CONTRAPORTADA: A la plaça de Cieza han muntat un escenari. I centenars de cadires. Un guàrdia explica: «Són para los jefes,los subjefes y sus invitados.» Demà serà el Día de la Región. Josep M. Espinàs ha arribat a Múrcia.L'aire d'una Espanya de postguerra -«plaza del 18 de Julio», trobaré en un poble- resisteix davant la Spainturística, que escampa desenes de camps de golf per a anglesos.Però a la vall de Ricote encara hi ha algú que es fa el vi, un pastor que dóna ordres a les cabres amb unscrits estranys, i un home que s'ha autoanomenat el rei dels ganduls. Homes i dones que accepten que undesconegut se'ls acosti. I a més el premien explicant-li les seves històries. I després dels camins quepugen i baixen, l'arribada a un balneari. Un retrat de la condició humana, amb aquell toc d'ironia que éspropi d'Espinàs.A peu per Múrcia és el vintè viatge a peu de J. M. Espinàs. Aquests 20 volums, amb tanta identitat d'estil ide gènere, constitueixen una aportació excepcional a la narrativa literària.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails