Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 26 de gener del 2009

Club de lectura :: Quiet

©lub de lectura
Quiet
Màrius Serra
Empúries
Novembre 2008

:: Entrevista Màrius Serra

VALORACIÓ PERSONAL: El mateix autor assegura que aquest és el llibre que més li ha costat escriure. No m'estranya. Per sobre de tot felicitem l'autor per la seva valentia alhora de despullar els seus sentiments en un llibre ple d'anècdotes agredolces al costat del seu fill Llullu de 7 anys amb una greu encefalopatia.
Pel que fa al contingut, Màrius Serra aconsegueix a través de les anècdotes emocionar sense dramatitzar, a estones fins i tot dibuixar-te un somriure. Tot plegat deixant anar sense que t'adonis lliçons de vida molt més potents que aquelles que engreixen actualment els prestatges d'auto ajuda. Novel·la la seva pròpia vida, guarint les seves pròpies pors i les que podem tenir els lectors.
Pel que fa a la forma, és fonamental en aquest llibre transgressor en aquest aspecte. El format de dietari ordena els sentiments i et fa conèixer millor els personatges i situacions. Al principi de cada capítol hi ha un petit resum del contingut, gairebé a moda de poema, jugant amb les paraules com ha fet sempre l'autor. Remarcar per acabar el joc que et proposa el llibre al final. No diré res més, us convido a descobrir-lo.No diré res més, us convido a descobrir-lo.

PUNTUACIÓ: 7

:: Altres llibres del Club de Lectura
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

  1. He començat a llegir "Quiet", gràcies a la teva recomanació, tot i que sóc reticent a lectures que em toquin tant la fibra sensible. De moment m'està agradant molt, doncs fuig del realisme descarnat i dota a la història d'un lirisme commovedor, que emociona sense posar el dit a la llaga...
    Una abraçada.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails