Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dissabte, 23 d’abril del 2011

Notícies :: Els catalans compraran 1,7 milions de llibres aquest Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi mesura la seva força aquest any lluitant contra la data  i el mal temps. El Gremi de llibreters no obstant és optimista i creu que es vendran els mateixos llibres que l'any passat.

Ja fa mesos que els llibreters tenen la mirada posada en aquest Sant Jordi una mica especial pel fet que cau en Dissabte Sant. Aquest pot ser el Sant Jordi dels 'guiris', fet que ajudarà a la difusió internacional de la festa però que no ajudarà gens a vendre més llibres en l'àmbit de la literatura catalana, apunten alguns llibreters No obstant, el Gremi de Llibreters preveu unes vendes similars a les dels dos últims anys, quan es va patir una caiguda sostinguda que va fixar la facturació en 20 milions d'euros. Per a aquest any, com l'any passat, la venda de llibres es preveu molt repartida: no hi ha un best seller clar i això, segons expliquen els llibreters, beneficia els autors catalans, que ofereixen un ventall ampli de possilibitats: és l'any d'un bon grapat d'autors amb primera novel·la, una part dels quals ha aconseguit premi. No hi ha un clar favorit, tot i que les xifres de vendes dels dies previs, situen en els primers llocs Albert Espinosa, en la categoria de ficció, amb '"Si tu em dius vine, ho deixo tot, però digue'm vine", i Eduard Punset en assaig amb "Excuses per no pensar". El francès Stephan Hessel i el seu "Indigneu-vos!'" o Javier Marías, amb "Los enamoramientos", també es troben entre els més venuts.
 BONA DIADA!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

Related Posts with Thumbnails