Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

diumenge, 24 d’abril del 2011

Notícia :: Sant Jordi aconsegueix vèncer el mal temps i s'igualen les vendes de llibres respecte l'any passat

Ni el mal temps ni el fet que aquest any la Diada caigués en Setmana Santa ha fet baixar les vendes de llibres. En total s'han facturat 19 milions d'euros, la mateixa xifra que l'any passat. Albert Espinosa ha estat el clar vencedor d'aquest Sant Jordi, seguit de Ramon Solsona, Martí Gironell i Chufo Llorens en ficció en català. 

La manca de bestsellers aquest any ha afavorit els autors catalans i que les vendes estiguin més repartides. Albert Espinosa i el seu 'Si tu em dius vine ho deixo tot... però digeu'm vine', s'ha convertit en tot un fenòmen aquest Sant Jordi, tant el català com en castellà. Els pronòstics també han encertat els altres llocs del rànquing amb 'L'home de la maleta' e Ramón Solsona com ha segon llibre de ficció en català més venut, l''Arqueòleg' de Martí Gironell com a tercer i 'Mar de foc' de Chufo Llorens quart. En no ficció I'ndigneu-vos!'d'Stephan Hessel ha desbancat la resta de propostes seguit d''Excuses per no pensar' d'Eduard Punset i 'El mètode Dukan' il·lustrat de Pierre Dukan. En total s'han facturat uns 19 milions d'euros, xifra similar a la del 2010 i només un milió per sota que el 2008 i 2009. Aquestes dades representen entre el 5 i el 8 percent de la facturació total en llibres de l'any.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails