Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 22 d’abril del 2011

Especials :: Sant Jordi 2011 - La paradeta digital d'e-books

Setmana de Sant Jordi a 80grams
Fins divendres tria i remena a la Paradeta 80grams de Sant Jordi. Cada dia t'oferirem diverses propostes literàries de diferents gèneres i formats perquè puguis escollir amb calma quin llibre regalaràs aquesta diada.
Fes-nos tu també la teva proposta!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
La cinquena i última Paradeta 80grams és un mica especial, la dediquem als llibres digitals, llibres que pots comprar actualment en format electrònic a la xarxa!

L'home que dormia al cotxe
Nil Barral
Ara Llibres
E-book
Nil Barralés un pseudònim. L'autor daquest llibre és un dels escriptors més reconeguts del nostre país, que s'estrena en el gènere negre amb "Lhome que dormia al cotxe", el primer cas d'una sèrie protagonitzada pel seu personatge homònim. Ha decidit ocultar la seva identitat com a part del misteri.



La Magrana
El Víctor Negro és un treballador social que coordina l'atenció a gent gran sense gaires recursos. Fa uns mesos que l'ha deixat la nòvia, i encara no ho ha acabat de pair.
Edicions 62
E-book
Durant la seva joventut, el pintor més genial del segle XX es va establir uns mesos a Horta de Sant Joan, un poblet del sud de Catalunya, on va viure unes misterioses aventures que el van marcar profundament.Molts anys després, el famós periodista Leo Vidal rep l'encàrrec d'un ric galerista de Sitges de localitzar un quadre desaparegut de Picasso que conté la clau de la seva creativitat.


Els embolics dels Hoover
Joaquim Biendicho
Edicions Bromera
Andreu Farré es fica en un bon embolic quan accepta fer de guia turístic en un creuer per la Mediterrània per a les filles dels Hoover, un magnat navilier nord-americà xerraire i enredaire, i la seva peculiar dona.





L'alquímia del mercat d'alquímies
Maurici Pla
Quaderns Crema
E-book
Maurici Pla és una veu literària d’una singularitat notable. En aquesta novel·la explora, amb una tècnica paral·lela a la del còmic de línia clara i un humor maliciós i juganer, els límits i el valor de les coses i les relacions humanes, de l’engany, l’estafa i l’estupefacció. 


Rosa Culell
Amsterdam
Una estrena literària inesperada. Una novel·la poblada per una xarxa de personatges que busquen el seu lloc al món, escrita amb humor i amb trets autobiogràfics. La novel·la transcorre entre la Barcelona grisa, lenta i temorosa dels anys seixanta, on queden restes d'un temps que s'acaba, i l'actualitat, envoltada de decisions ràpides i passions breus.


Angle Editorial
Matins grisos és la crònica intensa d'una família sacsejada per la Història. Al llarg del segle convuls que va des de les bombes del Liceu fins a la mort de Franco, la família Llopart pateix en carn pròpia bona part dels conflictes que viu el país.




Marta Rojals
La Magrana
Com cada any per Tots Sants, l'Èlia de cal Pedró torna al poble per fer la visita de rigor al cementiri i passar uns dies amb son pare i sa tieta. Amb 34 anys fets, la parella l'acaba de deixar i la crisi fa estralls en el despatx d'arquitectura on treballa a Barcelona. Ara es disposa a aprofitar el pont per posar ordre, si més no, als pensaments.

 
Edicions 62
Premi Joanot Martorell 2010
E-book
A través de quatre generacions de mares i filles d’una mateixa família, Isabel-Clara Simó narra la història d’una nissaga de dones liberals i coratjoses amb arrels jueves.



El cau del conill
Cristian Segura
Destino
Premi Josep Pla 2011
E-book
Les partides de tenis al migdia, les demostracions de popularitat a la tribuna del Barça, els vermuts al Turó Park i les tardes de compres a l'Illa Diagonal: aquesta és la plàcida existència que l'empresari Amadeu Conill va haver de sacrificar l'estiu de l'any 2007 per salvar la seva empresa i la seva pròpia vida.


Columna
En la seva tercera novel·la, Martí Gironell tracta per segona vegada en clau de ficció un personatge real, en aquest cas el monjo de Montserrat Bonaventura Ubach, artífex de la Bíblia de Montserrat i del museu de l’Orient Bíblic d’aquest monestir, creat el 1911.




Fes-nos les teves recomanacions d'e-books!
Omplim la Paradeta 80grams llibres digitals!
BON SANT JORDI!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails