Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 23 de març del 2011

Notícia :: El primer dia de les nostres vides, la millor novel·la de l'hivern

La primera novel·la de Teresa Roig, 'El primer dia de les nostres vides', ha estat la guanyadora del rànquing d'hivern de 80grams. Ha estat el llibre més votat amb el 43 per cent, a força distància de la segona novel·la més votada, 'Subsòl' d'Unai Siset amb el 28 per cent. El rànquing d'aquest hivern de 80grams proposava 5 obres de literatura catalana editades en els últims mesos i ha recollit una seixantena de vots.

®anquing d'hivern  de 80grams

'El primer dia de les nostres vides' està sent la novel·la revelació d'aquest principi d'any. El rànquing d'hivern de 80grams ho demostra. La novel·la de Teresa Roig s'alça en el primer lloc del rànquing com a novel·la més votada amb 25 vots. La distància que la separa de les resta d'obres del rànquing és considerable. En el segon lloc amb 16 vots hi ha la novel·la 'Subsòl' d'Unai Siset, un recull de relats agrupats sota pseudònim i inspirat en les persones que apareixen en una fotografia antiga feta al metro de París. Al tercer lloc del rànquing amb 6 vots hi ha el recull de poesia de Joan Margarit 'No era lluny ni difícil.' Al quart i al cinqué lloc del rànquing hi ha hagut un empat entre 'L'any de la plaga' de Marc Pastor i 'El secret del meu turbant 'd'Agnés Rotger i Nadia Ghulam, les dues amb 5 vots. El rànquing d'hivern de 80grams augmenta la participació respecta a l'anterior aconseguint un seixantena de vots. 

:: Gràcies a tots per participar i animeu-vos a llegir tots els llibres del ®ànquing si encara no ho heu fet. I recordeu que ben aviat començarà el Rànquing de primavera, amb noves propostes!!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 comentaris:

  1. Un reconeixement ben merescut, tot i que és la seva TERCERA novel·la!

    ResponElimina
  2. Doncs Teresa Roig acaba de publicar la seva darrera novel.la. Ara s'endinsa en una comèdia. Estic llegint-la ja i sincerament, aquesta noia es defensa molt bé en qualsevol gènere.

    T'enganxa des de l'inici, és divetida, fresca i actual.

    Enhorabona Teresa

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails