Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 24 de març de 2011

Notícia :: Aquest Sant Jordi es vendràn 1,7 milions de llibres

Les previsions apunten que aquest Sant Jordi es vendràn els mateixos llibres que l'any passat, segons el Gremi de Llibreters. Després de dos anys de caiguda sostinguda, sembla que aquest any es mantindrà el consum de literatura. 

Durant la Diada es ven entre el 5 i el 8% de la venda de llibres anual. La por del sector a la caiguda de vendes a causa del fet que Sant Jordi caigui enguany en dissabte Sant no serà tanta després de saber les previsions del Gremi de Llibreters que asseguren que es vendràn els mateixos llibres que l'any passat, en concret 1,7 milions. Des del Gremi s'assegura que malgrat la data en què cau la diada que no és favorable, el preu del llibre és baix i pertant el que vulgui comprar llibres, comprarà igual.
Font: ACN
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails