Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 22 de desembre del 2009

Notícia :: Potser perquè érem nens guanya el ®ànquing de tardor de 80grams

La novel·la de Ricard Biel, Potser perquè érem nens, ha estat la clara guanyadora del rànquing de 80grams de tardor amb el 53 per cent dels vots recollits. El secret de la germandat de Mireia Vancells s'emporta una merescuda segona posició amb el 22 per cent dels vots.

®ànquing de tardor 80grams

Aquesta setmana s'ha tancat l'últim rànquing 80grams del 2009. Els blocaires han decidit per una àmplia majoria que el millor llibre del rànquing de tardor ha estat Potser perquè érem nens de Ricard Biel (Ara Llibres), que no només ha guanyat el rànquing sinó que a més ha estat el llibre més votat de tots els rànquings del 2009 amb 24 vots. La segona posició ha estat per la Mireia Vancells i El secret de la germandat amb 10 vots. Aquest llibre està autopublicat per l'autora a www.bubok.com i poc a poc s'ha fet un lloc entre els autors revel·lació en català del 2009. En el tercer lloc del rànquing hi ha els articles del lingüista Joan Solà a Plantem Cara (La magrana) amb el 15 per cent dels vots recollits. El quart i últim lloc del rànquing el comparteixen la primera novel·la d'Anna Crusafont, Isola Bella (Columna), i la novel·la policíaca de Carles Quílez La solitut de Patrícia (La Magrana), amb 2 vots cadascun i un quatre per cent del total.
:: Gràcies a tots per participar i animeu-vos a llegir tots els llibres del ®ànquing si encara no ho heu fet!!!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

  1. Hola lectors d'aquest bloc i del meu llibre!
    Agraeixo moltíssim el suport i les votacions... i a la Laurea Ipsum, haver triat EL SECRET DE LA GERMANDAT per al 'Club de Lectura'! S'agraeix la promoció.
    Moltíssimes gràcies a tots i espero que el nou any us porti a tots el bo i millor.

    Mireia Vancells

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails