Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 23 de setembre del 2009

Notícia :: Olor de colònia i El primer Assalt empaten en el rànquing d'estiu de 80grams

Olor de Còlonia de Sílvia Alcàntara i El primer assalt de Lluïsa Forrellad empaten al primer lloc del rànquing d'estiu de 80grams amb el 35 per cent de vots cadascuna.


®ànquing d'estiu 80grams

Primer empat al rànquing de 80grams. Amb 13 vots cadascuna, Olor de Colònia i El primer assalt superen les altres tres novel·les participants i ocupen les dues el primer lloc del rànquing. Olor de Colònia, la primera novel·la de Sílvia Alcàntara continua recollint èxits i cada cop té més números de convertir-se en una de les novel·les de l'any. El primer assalt ens regala de nou la ploma de Lluïsa Forrellad, que després del seu retorn a la literatura, no ens decepciona gens ni mica. En el tercer lloc del rànguing queda El col·leccionista de fades del Valencià Josep Ballester amb 6 vots, una novel·la gairebé lírica, en què la prosa es converteix sovint en poesia. El quart lloc del rànquing és per El nas de Mussolini, de Lluís Anton Baulenas Premi Sant Jordi 2008. L'any del senyor, d'Eloi Vila, ocupa la cua del rànquing amb 2 vots. En total el rànquing d'estiu ha recollit una quarantena de vots. Gràcies a tots i a totes per les vostres votacions. En breu coneixereu el rànquing 80grams de tardor.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails