Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

diumenge, 26 de juliol del 2009

Notícia :: Adéu Llullu

Divendres va morir el fill de Màrius Serra, en Llullu, protagonista de l'últim llibre de l'escriptor Quiet. En Lluís Serra Pablo de nou anys patia una paràlisi celebral i amb el llibre Màrius Serra volia ajudar a tots els afectats per qualsevol tipus de paràlisi. Amics i familiars d'en Llullu l'han acomiadat avui a Barcelona.

Llullu es va morir divendres d'una aturada cardiorespiratòria. Màrius Serra ha explicat que tot i el dolor del moment, la mort era una possibilitat que sempre tenien present i que ha estat reconfortant per a ells que s'hagués succeït al costat de la família, d'una manera tranquil·la i fora de l'àmbit hospitalari. Llullu tenia una pluridiscapacitat congènita que li impedia gran part de la mobilitat. La seva família, amb l'escriptor Màrius Serra al capdavant, va voler donar a conèixer la situació de les persones que com en Lluís tenen aquestes lesions i van publicar el llibre Quiet, en el qual, en passar les pàgines, el Llullu corria una cursa. Els actes per donar a conèixer la malaltia i les dificultats que comportava van comptar també amb la festa "Mou-te pels quiets", un concert benèfic en el qual es van recaptar fons per a les fundacions Nexe i Guimbarda. Una altra de les iniciatives de la família del Llullu va ser una sèrie de fotografies en què es retrataven personalitats conegudes en una cadira de rodes. El funeral pel Llullu s'ha celebrat aquest matí al Tanatori de la Ronda de Dalt i ha congregat centenars d'amics i familiars d'en Lluís i del seu pare.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

  1. Una trista notícia, però crec que com he dit a molts llocs, es va sentir molt estimat per tots.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails