Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 27 de juliol del 2009

Notícia :: L'editorial Empúries celebra els seus 25 anys amb la publicació especial d'alguns dels seus anteriors èxits

L'editorial catalana Empúries enguany celebra el seu quart de segle amb la publicació, a partir del mes de setembre, de cinc títols emblemàtics de la casa. Es tracta de tres llibres d'autors catalans i dos d'autors estrangers que han donat moltes alegries a l'editorial, amb un edició limitada i fora de col·lecció i amb unes cobertes dissenyades per Kavel Rafferty.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Les novetats d'aniversari que podrem trobar a les llibreries a partir del setembre són Carrer Marsala, de Miquel Bauçà, Memòries, que aplega els llibres Tractat de les maduixes i La parra boja, de Vicent Andrés Estellés, Domini màgic i Passeig d’aniversari, de Joan Vinyoli, reunits en un sol volum, Nou contes, de J.D. Salinger i El desert dels tàrtars, de Dino Buzzati.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
En paral·lel, l'editorial edita un catàleg dels 25 anys, que inclou el text inaugural de Josep Benet i textos de Xavier Folch i Eugènia Broggi, amb una coberta il·lustrada per Miquel Barceló, i que incorpora també el vídeo que Enric Juste ha fet per commemorar aquest aniversari i que podeu veure a la plana web de l'editorial http://www.editorialempuries.cat/.




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails