Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 30 de setembre del 2016

Novetat :: Entre dos fills

Entre dos fills
Maria Vilanova i Vila - abadal
Llibres del Delicte
Octubre 2016
Novel·la basada en fets reals 

Entre dos fills és un cop de puny a l'estòmac que explica el valor, el desconsol i l'amor incondicional d'una mare pels seus fills. És possible sobreposar-se al dolor d'un pèrdua per desafiar el dol, l'oblit, l'odi, la incomprensió del drama, l'atorgament del perdó, l'acceptació del que ha passat? 

SINOPSI: Es pot estimar qui ha causat el mal i qui l'ha patit? Una mare es debat entre dos fills. Entre el lament de la pèrdua i el temor de perdre l'únic fill que li queda. El dolor d'estimar qui li ha tret el que més estimava. Entre dos fills és la història verídica d'una mare que plora la mort violenta d'un fill, el dol de la pèrdua, l'odi, la imcomprensió del drama i la necessitat de perdó. Un relat que la mare d'un antic alumne de la Maria Vilanova i Vila-abadal va confiar a l'autora perquè l'expliqués al món. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails