Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 28 de setembre del 2016

Notícia :: Liberisliber arriba aquest cap de setmana a Besalú

La fira d'editorials independents Liberisliber celebra aquest cap de setmana la seva sisena edició amb la voluntat de convertir-se cada cop més en un festival literari amb la creació de dos premis nous i l'organització de nombroses activitats literàries de tot tipus i un espai de suport a l'educació. Sense oblidar però l'ànima de la fira, les editorials independents, que enguany arriben al rècord amb 48 participants que exposaran les seves novetats.

Liberisliber se celebra un any més el 1 i 2 d'odtubre a Besalú consolidant-se com la principal fira d'editorials independents del país. Enguany hi participaran 48 editorials, un nou rècord, de Catalunya, Madrid, Aragó, Illes Balears, i València. Entre les noves incorporacions hi ha Terrícola, Blindbooks, Edicions del Despropòsit, Club Editor, Minúscula, Arcàdia, Saldonar, Fonoll, Ela Geminada, L'altra Editorial o l'Avenç. 
Enguany Liberisliber aposta per reforçar la seva vessant de festival, i ho fa gràcies en gran part a la poesia amb la creació de dos premis literaris: El Premi Francesc Garriga de poesia dirigit a autors totalment inèdits i amb col·laboració amb AdiA, LaBreu i Cafè Central, i el Liberis Lira, una nova categoria dins els premis de la fira per a llibres ja editats dedicats a la poesia. Seguint amb l'afany de convertir-se en festival enguany se celebrarà un vermut poètic Vermuesia, on tres autors presentaran el seu poemari mentre es pren un vermut. Es repetiran també les activitats de més èxit d'altres anys com l'Escaramussa poètica, la taula rodona Un món millor per a reflexionar sobre el nostre entorn social, altres taules rodones de caràcter filosòfic i evidentmen les presentacions de les novetats de la fira. 
Enguany també el Liberisliber reforça el seu vincle amb l'educació amb la celebració del segon Simposi d'Educació i Edició de la Universitat de Girona. 




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails