Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 23 d’octubre del 2014

Noticia :: Joaquim Molina, guanyador del Premi Nèstor Luján

La rosa entre els llops de Joaquim Molina ha guanyat el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica. La novel·la relata la història de Pere el Gran, que va conquerir la Mediterrània desafiant al món. Font: ACN. 

Joaquim Molina, professor d'història moderna i traductor, ha guanyat el premi literari de novel·la històrica en llengua catalana Nèstor Luján amb la seva primera novel·la, La Rosa entre els llops. L'obra tracta d'un jove pastor obligat a fugir de la seva ciutat amb una travessia en la qual el seu drama s'entrellaçarà amb una gran epopeia de la història protagonitzada pel gran rei de la Mediterrània, Pere el Gran. Molina invita als lectors a "fer una viatge de 800 anys en el temps per a rescatar de l'oblit a un rei amb llums i ombres". El premi Nèstor Luján, convocat per Columna Edicions, arriba a la 18a convocatòria i està dotat amb 6.000 euros.  
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails