Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 20 de maig de 2014

Noticies :: Les biblioteques nous aparadors de les llibreries

Les biblioteques seran punt de distribució i aparadors de les llibreries per fomentar la lectura i el consum. El departament de Cultura i el Gremi de Llibreters de Catalunya signen un conveni de promoció del llibre. Font: ACN. 

Les biblioteques públiques de Catalunya actuaran com a aparadors de les llibreries catalanes i seran punts de distribució dels seus llibres comprats per Internet. Aquesta és un de les iniciatives que recull el Conveni de promoció del llibre que han signant aquest dijous el departament de Cultura i el Gremi de Llibreters de Catalunya amb l'objectiu de fomentar la lectura i estimular la venda de llibres. Aquesta novetat serà objecte d'una prova pilot, a partir del mes d'octubre, en què participaran tàndems de biblioteques i llibreries. Si l'experiència és satisfactòria el sistema es podria "universalitzar" a totes les biblioteques del país, tot i que encara no hi ha un termini per aquesta segona fase. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails