Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 2 de maig del 2014

Notícia :: Llegir en català en presenta a València

El col·lectiu editorial Llegir en català es presenta a València amb l'objectiu de guanyar lectors de bona literatura en la nostra llengua. L'intercanvi d'opinions amb el lector i el contacte amb tot el procés d'edició són els trets que uneixen aquestes 11 editorials independents d'arreu dels Països Catalans. Font ACN. 

Llegir en català ha presentat aquest dijous a la Fira del llibre de València el projecte d'edició independent que uneix aquestes 11 editorials d'arreu dels Països Catalans. L'objectiu comú de les 11 editorials que integren el col·lectiu és el de guanyar lectors de bona literatura en català, que es llegeixi, que es llegeixi bé i que es comenci a llegir més en català. El principal tret que uneix a tots els integrants de Llegir en català és la implicació amb tot el procés de producció del llibre i l'intercanvi d'opinions amb els lectors. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails