Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 22 de novembre de 2013

Notícia :: Subvencions per a llibreries de Barcelona

Setze llibreries de Barcelona rebran subvenció per ser modernitzades. Entre elles hi ha Abacus, Al·lots, Antinous, A peu de pàgina, La Central, Laie, La ploma i Loring Art. 

L'ajuntament de Barcelona subvencionarà setze llibreries de la capital catalana amb prop de 90.000 euros per modernitzar-les, amb noves tecnologies a la venda i adquirint productes, mobiliari o instal·lacions relacionades amb la venda. L'ajuda del consistori està també destinada a realitzar obres de reforma tant per millorar el servei com per complir la normativa de seguretat, accessibilitat i suspensió de barreres arquitectòniques. La línia de subvencions convocada per l'Institut de Cultura de Barcelona, s'ha convocat en el marc del Pla de suport al comerç cultural de proximitat, que pretén protegir i impulsar la feina que realitzen els comerços culturals de la ciutat. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails