Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 29 d’octubre de 2013

Notícia :: Primera Setmana del Llibre en Català al País Valencià

El País Valencià celebrarà al novembre la seva primera setmana del llibre en català. 'La plaça del diamant' neix des del món editorial, escriptors, llibrers i entitats valencianes per "fer normal el que hauria de ser normal en un país". Font: ACN. 

El País Valencià celebrarà aquest novembre la primera setmana del llibre en català, organitzada per l'Associació d'editors del País Valencià, l'Associació d'escriptors en llengua catalana, el Gremi de llibrers de València i Acció Cultural del país Valencià. Entre el 14 i el 24 de novembre les llibreries acolliran la Setmana dels escriptors a les llibreries, amb presentacions de llibres i trobades amb autors. Entre el 21 i el 24 de novembre, l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València esdevindrà una gran llibreria amb una mostra de la producció editorial en català, amb especial atenció a la producció valenciana.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

  1. Tot el suport que us puguem donar des del principat a la primera setmana del llibre en català del País valencià, serà poc però hi serà.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails