Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dissabte, 5 d’octubre del 2013

Notícia :: Premis Cruïlla 2013



Maria Àngels Juanmiquel i Pau Joan Hernández guanyen els premis Cruïlla. Els guardons tenen una dotació de 15.000 euros cadascun i es van crear el 1984. Font: ACN. 

Ja es coneixen els guanyadors dels premis Cruïlla 2013. M. Àngels Juanmiquel ha guanyat el XXIX premi Vaixell de Vapor de literatura infantil pel llibre `La vergonyosa excusa de la hiena', una novel·la realista de temes quotidians que aborda els problemes d'adaptació del fill més gran d'una família que ha decidit marxar de la ciutat per viure en el camp, mentre Pau Joan Hernández ha obtingut el XXIII premi de literatura juvenil Gran Angular per 'La balada del funicular miner', una novel·la de fantasia i intriga que transcorrer en un poble de muntanya i que aborda temes com l'amor adolescent o la discapacitat. Els llibres es podran trobar a les llibreries a partir de la setmana que vé. 
En aquesta convocatòria dels premis Cruïlla s'han presentat més originals respecte l'any passat: 42 obres inèdites per al premi El vaixell de Vapor i 22 per al Gran Angular. Aquests guardons, amb una dotació de 15.000 euros cadascun, van ser creats el 1984 per la Fundació SM amb la finalitat de potenciar i donar a conèixer a autors de literatura infantil i juvenil en llengua catalana. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails