Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 9 de juliol del 2013

Notícia :: Neix una nova escola d'escriptura a Vilafranca del Penedès


Neix a Vilafranca del Penedès la primera escola d'escriptura creativa i humanitats de la comarca. Els cursos començaran al mes d'octubre i se centraran en la narrativa, la poesia i la dramatúrgia. 

La llibreria l'Odissea i l'Escola d'Art Municipal Arsenal han creat l'Escola de Lletres l'Odissea, la primera escola d'escriptura creativa i humanitats de la comarca, amb la voluntat d'esdevenir un espai de formació permanent en el món de les humanitats al Penedès. De moment s'han plantejat tres cursos que se centraran en la narrativa, la poesia i la dramatúrgia, impartits pels professors Silvana Vogt, Pere Martí i Jordi Faura respectivament. L'impulsor de la iniciativa, Pep Garcia, ha explicat que la iniciativa s'adreça a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en l'ofici de l'escriptura o que vulguin millorar en la seva pràctica. Els cursos començaran el proper mes d'octubre. FONT: ACN. 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails