Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 15 de juliol del 2013

Notícia :. L'Exposició itinerant d'Espriu fa una primera parada a Roses i Sitges

L'exposició itinerant Espriu a l'àgora comença ruta amb una primera parada a Roses i Sitges. La mostra, formada per 15 plafons explicatius, voltarà durant sis mesos per tot Catalunya amb l'objectiu d'apropar la figura de l'escriptor a la ciutadania. 

Roses, Alt Empordà, i Sitges, al Garraf, han estrenat aquest dilluns el periple de l'exposició itinerant Espriu a l'àgora. Una lectura visual de l'escriptor. La mostra, formada per 15 plafons explicatius, té per objectiu apropar la figura de Salvador Espriu a la ciutadania. Per aconseguir-ho, serà instal·lada a llocs concorreguts de la trentena de municipis catalans que l'acolliran durant dues setmanes. A Roses, per exemple, l'exposició es pot veure a la Rambla de Ginjolers on els vianants podran fer un recorregut visual per la vida i l'obra d'Espriu a través de 15 plafons que corresponen a un lletra del nom i del cognom de l'escriptor i que remeten a un concepte clau per entendre la seva figura. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails