Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 16 de gener del 2013

Notícia :: Tot a punt per l'Any Espriu

L'any Espriu arrenca el proper 23 de gener amb un acte teatral, musical i poètic basat en la vida de l'autor. Obres de teatre, exposicions, recitals poètics i una escultura juntament amb Jacint Verdaguer a Barcelona, omplen una programació dedicada al poeta que s'estendrà per tot Catalunya i que costarà entre 1 i 1,5 milions d'euros. 

Sota el lema 'Ens mantindrem fidels' Catalunya encara l'Any Espriu, que acollirà activitats teatrals, musicals, poètiques i culturals durant els proper dotze mesos. L'Any Espriu arrencarà el proper 23 de gener al Palau de la Música amb un espectacle basat en la vida, l'bro i la figura del poeta, dirigit per Xavier Albertí i on participaran poetes com Miquel de Palol, Josep Maria Sala Valldaura o Manuel Forcano, actors com Carme Sansa, Pere Arquillué, Pep Tosar o Josep M. Pou, entre altres, i música com Sílvia Pérez Cruz, Toti Soler o el Cor del Gran Teatre del Liceu. 
A llarg de l'any s'aniran produïnt diferents activitats arreu de Catalunya emmarcades dins l'any Espriu: A Banyoles i a Girona es podrà veure l'espectacle 'Dr. Rispeu' un recorregut pel principals mites i geografies de l'univers literari de Salvador Espriu. A la Biblioteca Nacional de Catalunya es podrà veure un recull de 'Textos d'Espriu' a càrrec de la companyia d'Adrià Gual. El Teatre Lliure i el TNC programaran espectacles destinats al poeta encara per determinar. El CCCB ha preparat una exposició que abordarà la relació d'Espriu amb els catalans com a poble i el seu llegat. El dia del centenari del naixement del poeta, el 10 de juliol, es farà a Arenys de Mar un espectacle poètic i musical, concebut per Lluís Danés. 

:: Més informació 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails