Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 31 de gener del 2013

Notícia :: Sílvia Soler guanya el Premi Ramon Llull 2013

Sílvia Soler ha guanyat el Premi Ramon Llull 2013 amb la novel·la 'L'estiu que comença', una història sobre l'amistat de dues famílies ha través dels seus dos fills. Enguany el premi ha rebaixat la seva dotació a 60.000 euros, 30.000 menys que les edicions anteriors. 

 Sílvia Soler ha tornat a la línia temàtica i estil·lítica de 'Petons de diumenge' i ha guanyat el Premi Ramon Llull 2013 amb la novel·la 'L'estiu que comença, la història de dues famílies i les amistat que les uneix des de 1961 fins el 2011. L'autora ha assegurat que està molt convençuda d'aquesta novel·la perquè és un llibre que li agradaria llegir i on potser no hi passa gaire res, però alhora hi passa tot. L'escriptora ambienta la novel·la en un poble fictici Sorrals, situat entre el Maresme i La Selva, per explicar la història de dues noies que es queden embarassades al mateix temps, l'any 1961 i que comencen a imaginar com serà el futur dels seus fills. Entre ells naixerà una amistat molt forta que durarà molts i molts anys.La novel·la es publicarà el mes de març i es traduïrà al castellà i al francès.
El premi, tradicionalment el més ben dotat de les lletres catalanes, enguany ha reduït la seva dotació, en 30.000 euros, i torna a ser competència exclusiva de l'editorial Planeta.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails