Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 11 de juliol del 2012

Notícia :: La mítica llibreria Robafaves de Mataró a punt de tancar

La crisi ha tocat de ple a la llibreria Robafaves de Mataró que es troba en una situació molt delicada que podria portar-la a tancar definitivament. La llibreria ha emès un comunicat en el que explica la situació i demana suport a la societat civil per sortir-se'n. 

Sota el lema S.O.S Robafaves, la llibreria referent de Mataró demana ajuda a tothom per sortir de la delicada situació econòmica en la que es troba i evitar el tancament definitiu. La crisi i l'endeutament acumulat han extremat la situació d'aquesta mítica llibreria que haurà de tancar si no aconsegueix 250.000 euros abans del 25 de juliol. "La crisi ens ha tocat de ple en el pitjor moment, quan hem de fer front a les obligacions derivades de l’endeutament per ampliar, diversificar i millorar la nostra oferta", diuen en un comunicat fet public en el que demanen ajuda a la societat civil a través d'un sistema de mecenatge. La banca ètica s'hi sumarà si tenen una primera aportació popular. 
La llibreria es va obrir els anys 70 i és un dels eixos centrals de la vida cultural de Mataró, amb l'organització periódica de Conta Contes, presentacions de llibres i converses amb escriptors, etc. A més ha editat alguns llibres propis i un revista de la llibreria. Ha guanyat premis com la Creu de Sant Jordi o el Premi Llibreter de l'Any. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails