Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 19 de juny del 2012

Novetat :: Algú parla de mi

Algú parla de mi
David Ventura
Amsterdam
Maig de 2012
Novel·la 

La primera novel·la de David Ventura, un autor jove i descarat, clar exponent de la nova narrativa en català

SINOPSI: Esteu davant d'una novel·la irreverent, plena d'humor i sarcasme, amb un protagonista carismàtic: un jove a la trentena que intenta viure passant per sobre dels problemes dels altres, fins que el xoc amb la realitat esdevé inevitable. 
Algú parlar de mi es va acabar d'escriure el dia just abans que comencés l'actual crisi econòmica. Els personatges treballen i el protagonista es permet el luxe d'abandonar una feina que no el satisfà. Treballar, triar, guanyar-se la vida... Tal com reflexiona l'autor a l'epíleg, Són "coses reras i exòtiques que passaven abans". A la novel·la de David Ventura ningú escolta els Manel, ningú porta ulleres de pasta i els personatges femenins vesteixen de Bershka. És una narració que parla de gent que mai ha anat als Jesuïtes de Sarrià, que es limita a anar fent i, de tant en tant, tenir una mica de sexe. 
L'autor, inspirat en Quim Monsó i Jordi Puntí, situa la seva història al barri del Clot de Barcelona i, en una mateixa frase, aconsegueix passar del deliri absolut a la tristesa més profunda. 

 :: Web de l'autor: www.venturades.blogspot.com
 :: Primer capítol
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails