Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 9 d’abril del 2012

Notícia :: Bones intencions guanya el rànquing d'hivern de 80grams

'Bones intencions' ha estat la novel·la més votada del rànquing d'hivern de 80grams amb el 37 per cent dels vots. Al segon lloc del rànquing hi ha hagut un empat entre 'D'esquena el sol' i 'Unes ales cap a on'.

Tanca el rànquing d'hivern de 80grams amb un clar guanyador, les 'Bones intencions' de Maria Mercè Roca. Amb el 37 per cent del vots, es posiciona com a llibre més votat per sobre de la resta de propostes. Al segon lloc del rànquing hi ha un empat entre les novel·les 'D'esquena al sol' de Jordi Bordas i Coca  i  'Unes ales cap a on' d'Anna Carreras, les dues amb un 25 per cent del vots. A les últimes posicions del rànquing hi trobem el recull de relats 'Cada dia penso en tu' de Maria Barbal i 'Una història particular'amb el 12 i el 5 per cent dels vots respectivament.

:: Gràcies a tots per participar i animeu-vos a llegir tots els llibres del ®ànquing si encara no ho heu fet. I recordeu que ben aviat començarà el Rànquing de primavera, amb noves propostes!!!  
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails