Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 20 de març de 2012

Notícia :: S'inaugura l'exposició 'Un país de lletres'

La mostra ' Un país de lletres' commemora els aniversaris de la Institució de les Lletres Catalanes. L'exposició és un recorregut per l'experiència literària a través de l'autor, l'obra i el lector. 
 
El 2012 es compleixen 75 anys de la primera creació de la Institució de les Lletres Catalanes per la Generalitat republicana el 1937 i 25 de la seva recuperació el 1987 pel Parlament restituït. Per commemorar-ho ha presentat l'exposició 'Un país de lletres', que, tal i com ho ha explicat el seu director, Oriol Izquierdo, no vol fer un repàs a la història de la institució, sinó un recorregut per l'experiència literària a través dels seus tres agents principals: el lector, l'autor i l'obra. "Aquesta doble efemèride ens ha portat a preguntar-nos si la Institució avui encara té un paper i un sentit, l'intent de resposta és aquesta exposició", ha afirmat Izquierdo. La mostra es pot veure al Palau Moja fins el 13 de maig. Font: ACN. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts with Thumbnails