Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 27 de febrer de 2012

Novetat :: Llefre de tu

Llefre de tu
Biel Mesquida
Club Editor
Febrer de 2012
Novel·la 

"Crec que feia molt de temps, d'ençà que vaig publicar el meu primer llibre, 'L'adolescent de sal', que no sentia l'eufòria, el fervor, l'entusiasme, la joia i aquesta petita felicitat de veure un llibre meu i nou al carrer. Ara, 'Llefre de tu' m'ha fet pujar la saba, m'ha fet treure nous ulls, m'ha revitalitzat amb una ascensió d'alegria." Biel Mesquida. 

SINOPSI: Llefre de tu és un estoig que Biel Mesquida ha fabricat molt lentament. Conté, abans de res, un personatge que s'autoanomena el Recordador i que fa l'ofici de Taxidermista. La vida interior s'hi moltra amb una varietat i una vivor que fan empal·lidir els accidents de fora. Lector que t'hi capbusses: aquesta crònica del sentir fa de tu un explorador. I pensa que avances de bracet d'en llefre, que vol dir llaminer i golut, però també llefiscós i brut de cosa greixosa...

"Llefre de tu: literatura que té la consistència de la seda d'aranya. La fragilitat i l'elasticitat conformen la seva força: és com una xarxa, és un parany, extremadament sensible i capaç de detactar en la vibració les minúcies del present. Amb els filats que secreta la ficció ens enllepoleix i ens caça com a mosques per tal de mostrar-nos en la quietud nerciosa d'avui que volem passar per alt." Sebastià Perelló. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts with Thumbnails