Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 20 de febrer del 2012

Novetat :: El dol del quetzal

El dol del quetzal
Pius Alibec
Columna
Febrer de 2012
Novel·la


Segona novel·la de l'autor d'Arrels nòmades'

Els camins de Sargon i Citlati es creuen a l'estat mexicà de Chiapas. Sargon és un iraquià fugit de la guerra que s'enyora de casa, mentre que la jove mexicana Citlali viatja en cerca de respostes. Tots dos se senten units per un lligam misteriós. A pesar de les incerteses, ella li mostra el seu secret més preuat, una ploma de quetzal rebuda de la seva mare: ¿Saps?, hi ha una llegenda que explica que el quetzal tenia un cant bonic i melodiós i que arran de la conquesta va decidir no tornar a cantar fins que la seva terra fos alliberada. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

Related Posts with Thumbnails