Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 13 de febrer de 2012

Notícia :: Neix el Pla Llibreriactiva, per la millora de les llibreries i el foment de la lectura.

El Departament de cultura la Generalitat de Catalunya i el Gremi de Llibreters de Catalunya han signat l'acord per posar en marxa el Pla Llibreriactiva, amb el qual ambdues institucions volen impulsar la millora de les llibreries, dels seus serveis i dels professionals que hi treballen, per tal de fomentar la lectura. La presentació del Pla s'ha fet durant el passat cap de setmana en el marc del Congrés de Llibreters en Llengua catalana. 

El Pla Llibreriactiva vol millorar l'oferta de les llibreries mitjançant l'increment dels seus fons purs, augmentant l'oferta de qualitat, modernitzant la llibreria com a establiment, i incrementant la presència del llibre en català. Per tal d'assolir aquests objectius, el Pla Llibreriactiva impulsarà una línia específica d'ajuts destinada a la modernització de les llibreries amb l'objectiu de millorar-les. També donarà suport a una projecte formatiu del gremi de Llibreters de Catalunya per millorar la formació dels professionals de les llibreries i posar en marxa "libri data", per disposar de dades per mesurar l'evolució del sector. 
El Pla vol potenciar: el rol de la llibreria en el cadena de valor del llibre i la seva funció de foment i preescripció, el valor de la xarxa territorial de les llibreries de Catalunya, la importància de la llibreria com a primer canal de venda de llibres, la comercialització dels fons de les llibreries i la comercialització global del llibre des del canall llibreria física i els seus canals digitals. 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts with Thumbnails