Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 3 de febrer de 2012


La Universitat de Vic investirà Doctor Honoris Causa l'escriptor Emili Teixidor. El primer rector del centre, Ricard Torrents, serà l'encarregat de pronunciar la 'laudatio'. 

La Universitat de Vic investirà Doctor Honoris Causa l'escriptor de Roda de Ter Emili Teixidor el proper 23 de febrer. El Patronat de la Fundació Universitària Balmes ha decidit concedir el guardó a petició de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes per la vocació pedagògica de Teixidor i "el valor inqüestionable" de la seva obra. Emili Teixidor ha estat un dels escriptors més reconeguts de la llengua catalana i la universitat el considera un dels "clàssics moderns de la literatura", tant per a infants i joves com per a adults. El primer rector de la UVic, Ricard Torrents, pronunciarà la 'laudatio' del nou doctor. El 1992 Teixidor rep la Creu de Sant Jordi de la Generalitat.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts with Thumbnails