Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 30 de gener del 2012

Novetat :: Ullals a la gran pantalla


El llibre de Salvador Macip i Sebastià Roig Ullals, es convertirà en pel·lícula ben aviat de la mà de la productora Escandalo Films que ja està preparant el rodatge perquè comenci el proper mes de setembre

Ullals està d'enhorabona. El llibre de Macip i Roig guanyador del Premi Joaquim Ruyra 2010 i publicat per La Galera, aivat tindrà versió cinematogràfica de la mà d'Escándalo Filns, la productora de l'ESCAC responsable de films com Eva i Tres dies amb la família. 
El director del film és Alberto del Toro, alumne de l'ESCAC amb una dilatada esperiència com a muntador. Ullals serà el seu primer llargmetratge. El guió de la pel·lícula, una adaptació cinematogràfica del llibre, l'ha fet el mateix Salvador Macip, que hi ha estat treballant durant els darrers mesos. 
El projecte es presentarà als distribuidors internacionals en el mercat del proper Festival de Berlín que se celebra del 9 al 18 de febrer. El rodatge està previst que comenci el proper mes de setembre. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails